matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
gsfa:
3
√
−9
*
3
√
−9
3
√
24
−
3
√
−3
3
√
−3
3 lip 18:29
Janek191:
3
√
81
−
3
√
24
3
3
√
3
− 2
3
√
3
... =
=
=
3
√
−3
3
√
−3
3
√
3
3
=
=
3
√
=
3
√
−1
= − 1
3
√
−3
−3
3 lip 18:34