matematykaszkolna.pl
Dziękuję za pomoc! YushokU: Witam, Właśnie otrzymałem wyniki matur. Wiem, że pewnie już się nie będę pojawiał na tym forum(niestety) i chciałbym podziekować wszystkim którzy pomogli mi i innym maturzystom w nauce. Szczególnie chciałbym wyróżnić: Mila−za upór w tłumaczeniu i olbrzymią pomoc udzieloną przy zadaniach prostszych i trudniejszych Eta−za zawsze dostrzegane piękne, krótkie i sprytne rozwiązania problemów Martminiano−za pomoc techniczną(wsip) Blue−za towarzystwo (z twoich tematów z zadaniami wielokrotnie korzystałem) Kacper−za pomoc przy dziesiątkach zadań i propozycję własnych Qulka−za pomoc o różnych dziwnych porach PW−za zadania i analizę moich skomplikowanych rozwiązań i wskazywanie błędu a także Braun'owi, Draghan'owi, Benny'emu, Bogdanowi za ogół pracy włożonej w dydaktykę nas−maturzystów. Na pewno kogos pominąłęm, w każdym razie dziękuję wszystkim użytkownikom forum. Wiem, że odwalam trochę szopkę, ale nawet nie wiecie ile wnieśliście do mojego życia. Przy okazji pochwalę się wynikiem z maturki: podstawa jak i rozszerzenie na 100% emotka, reszta też podobnie. emotkaemotkaemotkaemotka dla wszystkich! Postaram się do Was raz na jakiś czas zajrzeć i przy okazji pomóc komuś!
30 cze 01:53
Krzyś01: Srata tata wyników jeszcze nie ma.
30 cze 01:59
Hugo: Czuję sie pomiety emotka
30 cze 02:21
YushokU: o, no właśnie emotka Na OKE Łódź już są Hugo dziękuję!
30 cze 02:47
Kacper: Powodzenia na studiach
30 cze 08:06
Kacper: Jsk dobrze, że mąrde dzieci nadal się rodzą w naszym głupiejącym społeczeństwie
30 cze 08:08
52: YushokU Gratulacje ! emotka
30 cze 10:31
Bogdan: Gratuluję. Życzę podobnych wyników w kolejnych egzaminach, nie tylko na studiach
30 cze 10:46
YushokU: Dziękuję bardzo emotka
30 cze 11:27
YushokU: I przypomniało mi się o jednym młodym chłopczyku, któremu zapomniałem podziekować. 5−latku dziękuję za wszystko! emotka
30 cze 11:30
Eta: Gratuluję i życzę powodzenia na studiach oraz w życiu osobistym. emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
30 cze 11:35
bezendu: Ja tyle emotka nie dostałememotka
30 cze 12:09
5-latek: Moje gratulacje emotka ,
30 cze 12:26
PW: Wiedziałem. Jako student też zaglądaj − radząc młodszym.
30 cze 12:52
Martiminiano: Gratulacje Teraz zostań dobrym lekarzem i to będzie największe podziękowanie dla wszystkich.emotka POWODZENIA! emotka
30 cze 14:51
Krystek: Moje gratulacje również , chociaż przez prawie rok tutaj nie byłam obecna! Jak miło czyta się takie wiadomości . emotka, emotka ,emotka.
30 cze 15:17
Mila: Gratulacje! emotkaemotkaemotka Witaj Krysiuemotkaemotkaemotka
30 cze 15:46
Blue: Jestem wzruszona, ktoś mnie wymienił w podziękowaniach emotka Gratulacje emotka
30 cze 15:57
reyg: gratulacje YushokU! dołączając się do podziękowań chciałbym również pozdrowić tych, którzy mówili, że samoucy bez rozszerzenia w szkole (tacy jak ja) niewiele ugrają, dziękuję jeszcze raz, jestem strasznie zadowolony ze swoich wynikówemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka<serduch o>emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka<ser ducho>emotkaemotkaemotkaemotkaemotka
30 cze 16:07
Blue: reyg, no właśnie, to nieprawda Samodzielna nauka i to forum mogą więcej dać niż nauka w szkole emotka Dziękuję wszystkim za pomoc emotka
30 cze 16:11
Benny: O dziękuje emotka Chociaż u mnie rozszerzenie tylko 92emotka Musieli się przyczepić do moich chaotycznych zapisów chociaż było dobrze zrobione
30 cze 16:54
Marek216: Benny nie przyczepiali się raczej do zapisów ja miałem nababrane strasznie a naliczyli mi więcej niż ja sam− a uwierz mi, że miałem spore obawy bo w 100% sam wszystko przerabiałem nawet się nikogo o nic nie pytałem (poza teoretycznymi pytaniami o zapis ale nie dostałem odpowiedzi a tylko kłótnie wywołałem na forumemotka ) tylko zestawy arkuszy z operonu, tutaj wchodziłem tylko dla poćwiczenia zadań− to z zapisem różnie mogło być i okazuje się, że jest całkiem dobrze. emotka (70% dla mnie to w sam raz − realnie w zasięgu było 84−86 ale porypałem też trochę w obliczeniach, no i te próbne pod 90% trochę mi narobiły apetytu, jak startowałem od zera w tym roku to 70% brał bym w ciemnoemotka )
30 cze 21:50
Mila: Benny, gratuluję. emotkaemotkaemotka
30 cze 23:11
Martiminiano: Gratulacje chłopacy emotka
30 cze 23:43
Aqr: Marek216, od zera w 5 miesięcy na 70% to niezły wynik, brawo emotka Mówisz, że przerobiłeś tylko zestawy z operonu? z początku pewnie większości nie wiedziałeś podejrzewam, więc teorię czerpałeś z jakiejś książki/vademecum, czy po prostu sprawdzałeś rozwiązania zadań i później sam? z góry dzięki za odpowiedz
1 lip 02:16
Benny: Dziękuje Milu emotka Dziś jak na złość spalil mi się monitor i nici z poszukiwania jakiegoś kierunku
1 lip 10:41
Marek216: Vademecum operonu, Aqr− bardzo lubię uczyć się teorii więc z tym nie było problemu.
1 lip 20:23