matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
lenka:
A={(x,y);x∊R i y∊R i x≥0 i y≥0 i y≤−2/3x+4 i y≤−2x+8} Dla każdej liczby rzeczywistej m niech Lm={(x,y), x∊R, y∊R i x+y=m}. Dla jakich m jest AnLm≠∅
29 cze 19:16