29 cze 13:46
J:
9) formalnie: y = earctgx + C1 = C*earctgx
29 cze 13:53
J:
| | 1 | |
3) do policzenia jest pochodna z f(x) = |
| |
| | 3√x | |
29 cze 14:00
Hajtowy: 10,11,12 zad mnie najbardziej interesuje bo są najwyżej punktowane

Ogólnie za egz jest 20 pkt do zdobycia, od 10 pkt jest 3.0
29 cze 14:08
Hajtowy:
1−8 zad − po 1 pkt
9 zad − 2 pkt
10 zad − 5 pkt
11 zad − 2 pkt
12 zad − 2 pkt
29 cze 14:11
J:
10) OK.
29 cze 14:17
J:
11) OK.
29 cze 14:21
Hajtowy:
1,4,10,11,12 jest OK ?
29 cze 14:28
J:
Coś pomieszałeś ... w pkt 4 masz wyznaczyć monotoniczność funkcji f(x)
29 cze 14:35
Hajtowy: Czyli 1,10,11,12 ok a reszta źle?
29 cze 14:38
J:
Przecież w pkt 3 miałeś policzyć pochodną z f(x)
29 cze 14:42
Hajtowy: No wiem, popieprzyłem sobie

A więc 1,10,11,12 git ? Na 100%?
29 cze 14:45
Hajtowy: hm?
29 cze 15:54
Mila:
Czekaj cierpliwie na wyniki, tymczasem rozwiązuj zadania.
29 cze 17:24