25 | |
π= 4*2π+U{1}{3]π 1 cwiartka (wytrzymuje ![]() | |
3 |
39 | 3 | 3 | |||
π= 9 | π= 4*2π+1 | π (3 cwiartka jeszcze wtrzymam ![]() | |||
4 | 4 | 4 |
21 | 1 | ||
π=3 | π= 1*2π+1,5π jest ro kąt 270 o | ||
6 | 2 |
45 | 6 | 19 | |||
π=3 | π=1*2π+ | π (3 cwiartka może ![]() | |||
13 | 13 | 13 |
1 | 5 | |||
(− | )π=(−1)*2π+ | π (4 cwiartka | ||
3 | 3 |
52 | 2 | |||
−( | )π=−3*2π+ | π ( 1 cwiartka | ||
9 | 9 |
45 | 1 | 1 | 7 | |||||
−( | )π=−6 | π=−3*2π− | π=−4*2π+1 | π ( 4 cwiartka | ||||
8 | 8 | 8 | 8 |
17 | 3 | |||
cos(− | )π=cos | π | ||
5 | 5 |
3 | ||
1 | π nie należy do 3 ćwiartki. | |
4 |
45 | ||
− | π popraw | |
8 |
45 | 5 | 3 | ||||
− | π=−5 | =−3*2π+ | (jak ja tam widziałem 49 ? ![]() | |||
8 | 8 | 8 |
3 | 7 | |||
1 | π= | π=7*450=315o | ||
4 | 4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |