a
Hugo: Wyprowadź wzór jawny na FIBONACZIEGO
F
1 = 1
F
2 = 1
F
n+2 = F
n+1 + F
n
początkowe liczby
1) 1
2) 1
3) 2
4) 3
5) 5
6) 8
7) 13
8) 21
9) 34
10) 55
Jak to zrobic
26 cze 23:20
bezendu:
Tak jak w książce
26 cze 23:27
26 cze 23:29
Hugo: Dzięki
26 cze 23:29
PW: Hugo, znowu udzielasz odpowiedzi na własne pytania i w dodatku dziękujesz sobie za udzielone
wskazówki.
Sesja to jednak wielkie obciążenie da umysłu. Łączę się z Tobą w cierpieniu i życzę
wytrwałości.
27 cze 11:43
kyrtap: PW nie złość się na Huga

Pozdrawiam
27 cze 11:44
PW: Nie złoszczę się, w pewnym sensie podziwiam jego wytrwałość
27 cze 12:19