matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pelny opis krok po kroku
cjmadafaka:
Obliczyc pole obszaru ograniczonego przez krzywe y=1/(32x
3
) x=(y
2
)
25 cze 21:09
5-latek:
zielony to x=y
2
1
niebieski y=
32x
3
25 cze 21:13
cjmadafaka:
a moglbys napisac skad to sie wzielo?
25 cze 21:25