matematykaszkolna.pl
Zbiory Michcio: Jakie zbiory zadań polecacie do nauki do matury rozszerzonej (ewentualnie zbiory z trudniejszymi zadaniami) − Pazdro (Kurczab, Kurczab, Świda) − Stary Pazdro (Kłaczkow, Kurczab, Świda) − Krok po kroku (Rychlewicz, Pawlak, Żylak) − Cewe − MATeMAtyka (nowa era) − Prosto do matury (nowa era) − I ty możesz zostać Euklidesem czy jakoś tak Chciałbym jakiś przerobić w wakacje te , przed zbiorami maturalnymi, jaki polecacie W szkole mam Krok po kroku
24 cze 00:56
CK: Zbiory zadań wydawnictwa Aksjomat z Torunia
24 cze 01:00
Michcio: Ale ja chcę podręczniki i zbiory typowo szkolne Nie maturalne .. trudnymi zadaniami Które najlepsze Mam krok po kroku i tam jest dużo trudnych I mam nowego Pazdrę ale tam jest mało trudnych
24 cze 01:02
bezendu: Pazdro Twoim Bogiem niech się stanie i jeszcze kiełbasa+zadania.info
24 cze 01:32
Damian1996: Zdecydowanie zbiory Kiełbasy (im starsze tym lepsze ) + zawsze możesz rzucić okiem na zadania z poprzednich lat ODI AGH czy porobić zadania z konkursu PW, gdy ruszy (pewnie pod koniec listopada), znajdzie się tam trochę ciekawych zadań (głównie w konkursie PW ).
24 cze 09:02
john2: A próbowałeś Matematyka dla Myślących Jarosława Wróblewskiego? http://www.math.uni.wroc.pl/~jwr/ Zagadnienia niby z liceum, ale zadania bardzo trudne wg mnie.
24 cze 09:41
Qulka: stary stary stary: norbert dróbka i karol szymański
24 cze 12:07
5-latek: Dobry wieczor Aniuemotka
24 cze 20:57
Kacper: emotka
24 cze 22:34
Saizou : albo jak chcesz pobaw się w zadania z OM lub OMG, zacznij lepiej od OMG
24 cze 22:45