43.25 | 1 | ||
=( | )2 | ||
Pfrz | 5000 |
25*106*43.25 | ||
P'f= | = | |
25 0002 |
25*106*43.25 | ||
= | = | |
625*106 |
43.25 | 43.25 | |||
= | = | |||
25 | 25 |
43.25 | 43.25 | |||
P'f= | cm2= | *10mm *10mm=43.25*4 mm2 | ||
25 | 25 |
43,25 | 1/5000 | 4325 | 25000 | ||||
= ( | )2 ⇔ | = ( | )2 ⇔ | ||||
x | 1/25000 | x | 5000 |
4325 | 4325 | |||
⇔ | = 52 ⇔ x= | ⇔x= 173[mm2] . ... ![]() | ||
x | 25 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |