analiza wektorowa
kyrtap:

Możecie pomóc z przykładem, chcę pomóc koleżance, z zadaniami 7 i 9 poradziłem sobie ale 8 nie
jestem pewien
http://prntscr.com/7jnxxb
Ten środek ciężkości to będzie względem osi x i y czyli z
c prawda?
21 cze 21:24
Saizou : koleżance
21 cze 21:38
kyrtap: no koleżance
21 cze 21:40
Saizou : przez analizę wektorową do serca
21 cze 21:54
kyrtap: Saizou pomożesz ?
21 cze 22:14
Saizou : niestety nie, bo nie potrafię
21 cze 22:22
kyrtap: może
ZKS ?
21 cze 22:26
kyrtap: serio nikt nie wie? nie wierzę
21 cze 22:35
21 cze 22:38
Metis: Patryk nie chcą pomóc Tobie

Koleżanka nie mogłaby ognać się od pomocy
21 cze 22:41
kyrtap: Jestem mało lubiany na tym forum ^^
21 cze 22:43
Metis: Stary, pomógłbym Ci, no ale wiesz...(mój poziom wiedzy jest
ograniczony)
21 cze 22:45
kyrtap: przecież wiem Metisku że ty pierwszy do pomocy
21 cze 22:50
Saizou :
Metis a ty już wiesz co chcesz studiować ?
21 cze 22:55
kyrtap: jak to co elektrotechnikę
21 cze 22:56
Saizou : za dużo fizyki
21 cze 22:58
Metis: Chciałem iść na MEiL na PW, ale wysokie progi i cieżko będzie z fizyką

Poza tym to nie mam pojęcia
21 cze 22:58
kyrtap: ja dopiero po tym roku idę na PW wiem że wysokie są tam
21 cze 22:59
Saizou : przerażacie mnie
21 cze 23:00
kyrtap: bo?
21 cze 23:01
Metis: Czemu
21 cze 23:02
Saizou :
ale w pozytywnym znaczeniu, że Wam się chce
21 cze 23:03
kyrtap: mi się nie chce XD
21 cze 23:04
Metis: Ja jeszcze nie wiem, czy bedzie mi się chciało

Zobaczymy, najpierw roztrzaskam to maturkę (albo ona mnie )
21 cze 23:06
kyrtap: ale koleżanek mam dużo w Warszawie
21 cze 23:06
Metis: *tę
21 cze 23:07
Saizou :
Metis pokornie i wytrwale licz zadanka a na pewno tak nie będzie, choć liczy się
dyspozycja dnia
21 cze 23:09
Marcin: Czyli Ty przez te koleżanki do Warszawy się przenosisz
21 cze 23:12
kyrtap: no nie tylko ^^ wiadomo szkoła i w ogóle XD
21 cze 23:17
Kacper:
Jeszcze ja
21 cze 23:21
kyrtap: z Tobą Kacper to zaszczyt studiować będzie
21 cze 23:22
Qulka: no no no

wszyscy do wawki
21 cze 23:23
Qulka: tylko ja chcę z niej uciekać
21 cze 23:24
Mila:
Kacper, co będziesz robił w Warszawie, zabierają Cię do jakiegoś ministerstwa?
21 cze 23:24
kyrtap: trzeba ją trochę rozruszać
21 cze 23:24
kyrtap: Milu będzie ze mną studiował elektrotechnikę
21 cze 23:24
Marcin: Mnie tam do Warszawy nie ciągnie
21 cze 23:25
Saizou : ja tam jestem wierny Poznaniowi xd
21 cze 23:25
Kacper:
Mila jeszcze nie, ale chyba na studia idę, bo pracy nie ma
21 cze 23:26
Mila:
Jak to nie ma? Jakie studia?
21 cze 23:28
ZKS:
| | r2 | | 2 | | r3 | |
My(F) = 0∫π/2 ρ * |
| * |
| rcos(φ)dφ = ρ |
| |
| | 2 | | 3 | | 3 | |
| | r2 | | r2 | |
m(F) = 0∫π/2 ρ |
| dφ = ρ |
| π |
| | 2 | | 4 | |
21 cze 23:32
kyrtap: tak samo z ys rozumiem
21 cze 23:33
Kacper:
No ciężko jest znaleźć pracę jako nauczyciel

Tutaj nie bardzo chce pisać. Może jakiś komunikator?
21 cze 23:34
ZKS:
| | r2 | | 2 | |
Prawie tak samo, bo Mx(F) = 0∫π/2 ρ * |
| * |
| rsin(φ)dφ. |
| | 2 | | 3 | |
21 cze 23:39
kyrtap: dzięki budowniczy
21 cze 23:40
ZKS:
Nie ma sprawy. Dobra idę dalej się uczyć.
21 cze 23:48