html
Kamix: Phoebe Campbell ; )
21 cze 12:29
21 cze 12:30
Phoebe Campbell: odsyłacz do strony głównej ma być ostatnim elementem listy czy jako zwykły link
na dole strony?
21 cze 12:41
21 cze 12:41
Kamix: Zwykły link na dole strony ; )
21 cze 12:42
Phoebe Campbell: bezendu − CodeBabes lepsze
21 cze 12:43
Kamix: bezendu, oczywiście, że gdyby ten html był mi potrzebny częściej, to uczyłbym się go pilnie,
ale to jedyny projekt z tym związany. Ale z Panem Mirkiem uczę się C++, który niestety jest mi
potrzebny dużo częściej niż html
21 cze 12:44
21 cze 12:48
21 cze 12:53
21 cze 13:04
Kamix: Dziękuję, a mógłbyś zmienić, żeby czcionka w tabeli była biała?
21 cze 13:08
21 cze 13:13
21 cze 13:16
21 cze 13:55
21 cze 14:00
Phoebe Campbell:
http://pastebin.com/wZxFWNUv
Swoją drogą to jeden element może przyjmować wiele atrybutów, więc takie coś
<font color="white"><font size="7"><font face="Arial">
możesz zastąpić takim
<font color="white" size="7" face="Arial">
21 cze 14:11
Kamix: Phoebe DZIĘKUJĘ!
Chłopaku ratujesz mi życie!
21 cze 14:14
Phoebe Campbell:
21 cze 14:15