matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
wiki 111:
zapisz równanie okręgu,którego środkiem jest punkt S=(2,−1),a promień ma dł.2
20 cze 17:33
Janek191:
Wstaw do wzoru: ( x −a)
2
+ ( y − b)
2
= r
2
S = (a, b)
20 cze 17:34
wiki 111:
PROSZĘ O POMOC
20 cze 17:52
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1469.html
20 cze 17:55