HTML
Kamix: Witam! Bardzo potrzebuję waszej pomocy. Czy ktokolwiek jest mi pomóc w przerobieniu malutkiej
strony html w xhtml?
20 cze 14:29
Draghan: Pokaż kod...
20 cze 15:19
Kamix: Proszę Draghan:
<html>
<title>Teoria projektowania obiektowego</title>
<head>
<meta http−equiv="Content−type" content="text/html; charset=ISO−8859−2" />
</head>
<body>
<b><p align="center"><font color="white"><font size="7"><font face="Arial">O autorze...<hr
align="center" /></b>
<body background="tlo.jpg"
<p><font face="Arial"><font color="white"><font size="5"><center>Witam serdecznie na mojej
stronie internetowej. Mam na imię Monika.<br> Jestem studentką Akademii Górniczo−Hutniczej.
Studiuję inżynierię środowiska na<br> Wydziale Geodezji Górniczej i Inżynierii Środowiska.
Uważam, że dokonałam słusznego wyboru,<br> gdyż studia sprawiają mi wiele satysfakcji.<br>
Kierunek jest bardzo interesujący i godny polecenia.</font></font></p><b><p
align="center"><font color="white"><font size="7">O stronie...<hr align="center" /></center>
</font></b></p>
<p><font face="Arial"><font color="white"><font size="5"><center>Stworzona strona służy mi jako
projekt z podstaw projektowania inżynierskiego.<br> Poruszę na niej temat teorii programowania
obiektowego. Zachęcam do zapoznania sie z jej treścia. <br>Miłej
lektury!</center></font></font></p>
<b><p align="center"><font color="white"><font size="7">Spis tresci:
<p><font face="Arial"><font color="white"><font size="5">
<ul type="square"><center>
<li><a href="podstrona1.html">Linkownia</li></a><br></br>
<li><a href="podstrona2.html">Różnice między programowaniem strukturalnym a
obiektowym</li></a><br></br>
<li><a href="podstrona3.html">Troszkę skondensowanej wiedzy</li></a><br></br>
<li><a href="podstrona4.html">Informacje o mnie</li></a><br></br></center>
</ul>
</body>
</html>
20 cze 15:47
Kamix: up
20 cze 17:41
20 cze 18:40
Kamix: up
20 cze 18:40
Kamix: Jejkuuuu Phoebe Campbell nawet nie wiesz jak dziękuję!
20 cze 18:48
Phoebe Campbell: żaden problem
20 cze 18:51
Kamix: Studiujesz informatykę?
20 cze 18:52
Phoebe Campbell:
Najpierw muszę zdać mature.
Dopiero potem informatyka...
20 cze 18:58
Kamix: Rozumiem, w takim razie powodzonka i jeszcze raz dziękuję!
20 cze 18:58
Phoebe Campbell: Dzięki
20 cze 18:59
Kamix: A jeszcze mam prośbę, mogłbyś przerobić ten kod tak, aby na koncu strony pod "Spis tresci" te
linki też miały czcionkę jak cała strona?
20 cze 19:02
20 cze 19:08
Kamix: Idealnie. Dziękuję jeszcze raz!
20 cze 19:13
Phoebe Campbell:
20 cze 19:14