Wartość bezwzględna
Ania: | | 2x−1 | |
Wartość bezwzględna z |
| =1 |
| | 6x+3 | |
18 cze 23:16
Ania: | | 2x+8 | |
nie ten przykład |
| =2 |
| | −4x−1 | |
to ten
18 cze 23:18
Janek191:
| | x + 4 | |
2*I |
| I = 2 / : 2 |
| | 4 x + 1 | |
| I x + 4 I | |
| = 1 |
| I 4 x + 1 I | |
I x + 4 I = I 4 x + 1 I
Dokończ
18 cze 23:31
Ania: czemu podzielic na 2
18 cze 23:34
Piotr:
zalozenie..
18 cze 23:36
Piotr:
zeby latwiej sie liczylo
18 cze 23:37
Ania: moze cos wiecej ?
18 cze 23:38
Ania: aa oki dzieki
18 cze 23:38
18 cze 23:39
Ania: a co jeśli wyjdzie 0=0
19 cze 00:00
Piotr:
gdyby tak Ci wyszlo to nieskonczenie wiele rozwiazan. ale jesli tak Ci wyszlo to niedobrze,
19 cze 00:08