matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodne
xdxd:
Proszę o wytłumaczenie tego "przejścia"
−2
−2
=
(x
2
+1−x
2
)
√
x
2
+1
ln
1
2
√
x
2
+1
ln
1
2
18 cze 10:50
Przemysław:
Coś takiego?
−2
−2
L=
=
=P
(
x
2
+1
−x
2
)
√
x
2
+1
ln
1
2
1*
√
x
2
+1
ln
1
2
18 cze 10:52
xdxd:
Dzięki, nie zauważam najprostszych rzeczy...
18 cze 11:46