matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f.cyklometryczna
tyu:
czy pomógłby mi ktoś to rozwiązać?
π
arctg(ctg
) = α
6
π
tgα= ctg
6
17 cze 19:18
ZKS:
π
tg(α) = ctg(
)
6
π
π
ctg(
− α) = ctg(
)
2
6
17 cze 19:49
tyu:
dziękuję
17 cze 20:40