matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fsd
ko:
Dwuwymiarowa zmienna losowa (X,Y) ma rozkład prawdopodobieńśtwa określony następująco: P(X=1,Y=1) = 0,2, P(X=1,Y=2)=0,3 P(X=3,Y=1)=0,4, P(X=3,Y=2)=0,1. Wyznacz proste regresij. Jest ktoś w stanie pomóc ?
17 cze 01:16
ko:
?
18 cze 18:34