matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
r=1/3 * H
Damian:
jak poradzić sobię z prostym równaniem? H=4
√
3
r=1/3 * H r=1/3*4
√
3
któro z którym się skróci, i jak to wyjdzie
16 cze 15:34
Metis:
1
r=
H
3
H=4
√
3
4
√
3
r=
3
16 cze 15:37