oblicz x
Agnieszka: log43−log448=x
log43−log448=log4348=x
... i dalej już nie wiem
16 cze 11:10
16 cze 11:11
J:
skróć ułamek ..
16 cze 11:11
J:
Witaj
ICSP ... ale relaks .... bez całek i równań różniczkowych
16 cze 11:12
Agnieszka: czyli x to będzie −2 ?
16 cze 11:12
16 cze 11:13
ICSP: Tak. x = −2

Witaj
J
16 cze 11:14
Janek191:
16 cze 11:14
Agnieszka: oki dzięki
16 cze 11:15
ICSP: Relaks jak relaks, ja zaraz na egzamin wychodzę
16 cze 11:15
5-latek: tak będzie
| | 1 | |
bo będziemy mieli log4 |
| =x |
| | 16 | |
| | 1 | | 1 | | 1 | |
to z definicji logarytmu 4x= |
| wiec x=−2 bo 4−2= |
| = |
| (wzor |
| | 16 | | 42 | | 16 | |
16 cze 11:16
Janek191:
@ ICSP : Z czego egzamin ?
16 cze 11:16
ICSP: z równań różniczkowych
16 cze 11:17
Janek191:
Co studiujesz ?
16 cze 11:17
ICSP: Matematykę
16 cze 11:18
Janek191:
Który rok ?
Licencjat, czy studia magisterskie ?
16 cze 11:19
J:
Połamania pióra ...
16 cze 11:19
ICSP: 2 rok licencjatu

Dziękuje
J
16 cze 11:21
Hugo: 
agH − Hugo najpiękniejsze miasto studenckie
16 cze 11:22
Hugo: @Janek a na matmie nie ma inżynierkie w imie licencjatu?
16 cze 11:23
Janek191:
Gdzie jest to " najpiękniejsze miasto studenckie" ? Wrocław ?
16 cze 11:23
Janek191:
@ Hugo
Nie zrozumiałem co napisałeś .
16 cze 11:24
Janek191:
AGH − Kraków ?
16 cze 11:25
Hugo: @Janek tak

eee Wrocław spoko ale Kraków zabytki Wisła, dziewczyny z awfu
16 cze 11:26
Hugo: @Janek a ty co PWR w Wrocławiu?
16 cze 11:26
J:
Zgadzam się z
Hugo .... tutaj mieszkam od urodzenia
16 cze 11:27
Janek191:
Ja emeryt po UMCS Lublin

Lubię Kraków. W 1975 r . byłem na AGH − typowano mnie na studia do ZSRR,
ale się nie dostałem ( i chwała Bogu ).
16 cze 11:30
Janek191:
W Krakowie mieszkałem u kolegi w akademiku (w 1979 r.) w czasie wizyty JP II.
16 cze 11:32
Hugo: @J moze jakies piwko?
16 cze 11:43
Hugo: wow Janek : ) piękny życiorys
16 cze 11:44
J:
może się kiedyś zdarzy
16 cze 11:44
Hugo: ∫dJ = J

♪
16 cze 11:54