matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz x
Agnieszka:
2log
3
6−log
3
4=x
16 cze 11:03
J:
próbuj sama .... poprawimy
16 cze 11:04
Agnieszka:
log
3
6
2
−log
3
4=log
3
36−log
3
4=log
3
9=2 ?
16 cze 11:06
5-latek:
16 cze 11:08
J:
16 cze 11:08
Janek191:
I widać,że łatwe !
16 cze 11:09
Hugo:
16 cze 11:12