matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przestrzeń ilorazowa
edge:
Opisać przestrzenie ilorazowe V/w, wyznaczyć ich wektory zerowe oraz warstwy elementów x i y gdy: V=R
3
, W=lin((1,1,0),(−2,0,1)), x=(1,1,0), y=(1,−1,1)
15 cze 18:28