matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Podstawy elektroniki
Damo93:
R
1
= 100 R
2
= 50 L = 2,5 e(t) = 400 sinωt Szukane J
5
= ? Czy jest w stanie ktoś wytłumaczyć jak obliczać tego typu przykłady
15 cze 16:28
Damo93:
?
15 cze 17:47
kyrtap:
Skorzystaj z metody potencjałów węzłowych
15 cze 17:56