matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jaki wektor
kuba:
z−6
Jaki jest wektor prostej L: x=4y=
3
15 cze 13:50
J:
nie radzisz sobie:
x−0
4−0
z−6
L
=
=
... widzisz wektor ?
1
1
3
15 cze 13:57
J:
widzę,że ja też sobie nie radzę ...
x−0
y−0
z−6
L:
=
=
1
1/4
3
15 cze 14:52