x+y+2 | ||
y'= | ||
x−y+4 |
(u−3)+(v+1)+2 | ||
v'= | ||
(u−3)−(v+1)+4 |
u+v | ||
v'= | ||
u−v |
u+uz | ||
z'u+z= | ||
u−uz |
1+z | ||
z'u+z= | ||
1−z |
1+z | ||
z'u= | −z | |
1−z |
1+z−z+z2 | ||
z'u= | ||
1−z |
1+z2 | ||
z'u= | ||
1−z |
1−z | du | ||
dz= | |||
1+z2 | u |
2−2z | 2du | ||
dz= | |||
1+z2 | u |
1 | |
e2arctan(z)=Cu2 | |
1+z2 |
1 | y−1 | |||||||||||
e2arctan( | )=C(x+3)2 | |||||||||||
| x+3 |
1 | y−1 | ||||||||
e2arctan( | )=C(x+3)2 | ||||||||
| x+3 |
(x+3)2 | y−1 | ||
e2arctan( | )=C(x+3)2 | ||
(x+3)2+(y−1)2 | x+3 |
1 | y−1 | ||
e2arctan( | )=C | ||
(x+3)2+(y−1)2 | x+3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |