matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
ewa25:
oblicz log4 256
14 cze 14:50
J:
4
x
= 4
4
14 cze 14:53
ewa25:
log (4na dole)256 =
14 cze 14:56
J:
Masz powyżej
14 cze 14:56
AS:
log
4
256 = log
4
4
4
= 4*log
4
4 = 4*1 = 4
14 cze 16:03
ewa25:
dziekuje
15 cze 06:08