matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz ekstrema funkcji x^2 + xy + y^2 + x − y −2=0
Joanna:
wyznacz ekstrema funkcji x
2
+ xy + y
2
+ x − y −2=0
13 cze 15:07
J:
zaczynsmy od pochodnych cząstkowych
13 cze 15:09
Kacper:
http://letsggl.it/?q=ekstrema+funkcji+wielu+zmiennych
13 cze 15:29