matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matematyka
sonia:
wyznacz przedziały monotoniczności funkcji f(x)=−6x+x do kwdratu
12 cze 09:57
===:
f(x)=x
2
−6x a>0 ... zatem
? x
w
= ... zatem
?
12 cze 10:02
5-latek:
Teraz widzisz ?
12 cze 21:41