matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
"Przyprostokątna trójkąta prostokątnego..."
norbiso:
Przyprostokątna trójkąta prostokątnego ma długość 6, a przeciwprostokątna 2
√
13
. Oblicz pole tego trójkąta.
9 cze 18:44
5-latek:
a=6 c=2
√
13
b= wylicz P= 0,5a*b
9 cze 18:50