matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz sin2 16+tg2 106*sin2 16
TOmoSXX:
sin
2
16+tg
2
106*sin
2
16
8 cze 17:48
Mila:
sin
2
(16)*(1+tg
2
(90+16))=
cos
2
(16)
=sin
2
(16)*(1+ctg
2
(16))=sin
2
(16)*(1+
)=
sin
2
(16)
=dokończ
8 cze 18:07