Tra
52: Tranformata Z
Pomoże ktoś przy zrozumieniu, tego zagadnienia ?
Niby robię te zadania, ale to bez wyczucia...
Jakby ktoś był zorientowany w temacie to czekam
5 cze 21:51
Metis: Dawaj
52 te zadania
5 cze 22:00
kyrtap: pomóżcie mi z obwodami
5 cze 22:02
52: Wyznaczyć transformatę Z z następujących ciągów
Uno) y(0)=2, y(1)=1, y(n)=(−1)
n n≥2
tego nie umiem
5 cze 22:03
Metis: Patryk czego ten obwód ?

Prostokąt, okrąg?
5 cze 22:04
kyrtap: chciałbym takie mieć obwody

mam takie zacięcie z tym że szanse małe są na zaliczenie
5 cze 22:06
Metis: Patryk będzie dobrze

Zobaczysz
5 cze 22:10
52: dokładnie,
Patryk spokojnie i jakoś to będzie
5 cze 22:11
kyrtap: jakoś
5 cze 22:11
52: w pozytywnym znaczeniu
5 cze 22:13
Saizou : dacie radę, jak ja zaliczyłem cudem algebrę liniową to wy dacie radę z obwodami
5 cze 22:15
52: Saizou pomożesz

?
5 cze 22:17
52: nikt ?
5 cze 22:28
Saizou : 52 pomógłbym ci gdybym wiedział o czym mówisz
5 cze 22:33
52: Szkoda
5 cze 22:38
Godzio:
Też pierwszy raz się z tym spotykam
5 cze 22:45
5 cze 22:48
Godzio: Czego to nie wymyślą
5 cze 22:56
52: załamałem się w tym momencie jak przeczytałem twój post
5 cze 22:56
Godzio: Ja się załamuje na każdych ćwiczeniach z przedmiotu, który mam z profesorem
5 cze 22:58
52: 
niech się kończy ten semestr...
5 cze 23:00
Godzio:
Bardzo chciałbym ... Nie wiem w co ręce wsadzić więc w nic nie wsadzam
5 cze 23:01
52: haha
ja wsadzam w to co mam pod rękoma, bo innego wyjścia nie ma
5 cze 23:03
Godzio:
Ja chciałbym, ale .... może jakoś się uda, jak zwykle
5 cze 23:04
52: może ktoś jednak ogarnia transformatę Z ?
6 cze 12:33
bezendu:
Ja tylko Laplace'a
6 cze 13:07
52: znasz więcej transformat, kłamiesz
6 cze 13:07
bezendu:
Znam tylko dwie, ale Z akurat nie
6 cze 13:20