rownanie
marcel: 0,75 = xx+1
5 cze 21:21
Metis: Najpierw dziedzina i "na krzyż" .
5 cze 21:24
marcel: dzieki, x = 3
5 cze 21:26
Metis:
5 cze 21:30
52: Brak dziedziny
5 cze 21:31
Asmander: D∊R−{−1}
5 cze 21:45
52:
5 cze 21:47
52: chociaż

powinno się zapisać (chyba) D=R\{−1} lub D: x∊R\{−1}
5 cze 22:01
Hajtowy: D
f=R−{−1}
5 cze 22:01
52: f ? a to funkcja ?
5 cze 22:03
Saizou :
ja zawsze zapisywałem D: x∊R\{−1}
to co Hajtowy napisał też jest ok i Twoje zapisy 52 również w porządku
5 cze 22:10
52: Wiem, w pierwszej klasie LO to jeszcze miałem nauczycielkę i zwracała na to uwagę, dlatego też
poprawiłem Asmandera
5 cze 22:19
Metis: Serio nie macie co robić
5 cze 22:22
Piotr:
a myslalem, ze ja mam hopla na punkcie dziedziny
5 cze 23:27
Saizou : swoją drogą może
marcel chciał zrobić metodą analizy starożytnych
5 cze 23:36
Piotr:
haha, pewnie nawet nie wie co to znaczy
5 cze 23:38
Saizou : oj, nie wiemy jaki zamiar miał pytający xd
5 cze 23:40