pomocy
Sanderka: Oblicz pole trapezu rownoramiennego o podstawach dlugosci 8 i 14 oraz kacie ostrym miary 30
stopni
5 cze 14:32
Sanderka: pomocy Sanderka: Oblicz pole trapezu rownoramiennego o podstawach dlugosci 8 i 14 oraz kacie
ostrym miary 30 stopni
5 cze 14:52
Mila:
LO czy GM?
5 cze 17:55
5-latek: Dzien dobry
Milu 
Pozdrawiam
Sanderka już jest po egzaminie
5 cze 17:58
J:
potrafisz obliczyć wysokosc tego trapezu ?
5 cze 18:05
Dziadek Mróz:
5 cze 18:07
Mila:

Witaj

2e+8=14
e=(14−8):2=3
h=
√3
5 cze 18:11