f.cyklometryczne
tyu:
Mam problem z tym przykładem f. cyklometrycznej
| | π | | π | | π | | 1 | |
tg( |
| ) = ctg( |
| − |
| )= |
| |
| | 7 | | 2 | | 7 | | | |
Nie wiem jak to dalej liczyć
4 cze 20:49
5-latek: Dlaczego dzisiaj nie odpoczywasz?
To na juz nie jest CI potrzebne
4 cze 20:53
tyu: 
już to sobie zaplanowałem, że dzisiaj muszę się tego nauczyć.
Odpoczywałem miesiąc czasu. Wystarczy jak dla mnie.
4 cze 20:55
Mila:
| | π | | π | | 7−2 | | 5π | |
= |
| − |
| = |
| π= |
| |
| | 2 | | 7 | | 14 | | 14 | |
4 cze 21:24
tyu: dziękuję za pomoc
4 cze 21:27
4 cze 21:36
tyu: dzięki, już dodałem tą stronę do zakładek
4 cze 21:42