Wykres funkcji
Anastazja: Określ dziedzinę funckji f. Naszkicuj wykres funkcji f, a następnie wyznacz zbiór wartości tej
funkcji, jeśli:
a) f(x)=5sgn(x+1)
b)f(x)=−3sgn(x2)
c)f(x)=4/sgn(x−1)
d)f(x)=8/sgn(−x4−3)
2 cze 20:45
Janek191:
Te zadania są już rozwiązane
2 cze 22:41
5-latek: Anastazja ,
Ania Innes to ktoras Ty w końcu ta prawdziwa ?
3 cze 09:38
52: Pierwsze imię, drugie imię, trzecie imię ( z bierzmowania, obstawiam)... teraz pseudonimy
polecą
3 cze 10:05
5-latek: Witaj
3 cze 11:10
52: Hej

Widzę że po maturach forum nie ucichło
3 cze 13:01