matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Całka krzywoliniowa
B156:
Witam, mam problem z takim zadaniem:
https://onedrive.live.com/redir?resid=5594F8C12756B718!29928&authkey=!AADIEtFXMp9zYB0&v=3&ithint=photo%2cjpg
czy powinno wyjść 2
√
2
?
31 maj 13:05
daras:
reklamujesz nowy portal czy co ?
31 maj 16:48