1 | a'√2 | |||
R= | d'= | |||
2 | 2 |
a'√2 | a'2*2 | a'2 | ||||
πR2=π*( | )2=π* | =π* | ||||
2 | 4 | 2 |
a'2 | ||
π* | =16π /:π | |
2 |
4 | 1 | ||
= | |||
4√2 | √2 |
1 | ||
K1∼K2 w skali k= | ||
√2 |
1 | ||
R= | a√2=2√2 promień koła opisanego na K1 | |
2 |
8π | 1 | ||
= | =k2 | ||
16π | 2 |
1 | ||
k= | ||
√2 |
1 | ||
K1∼K2 w skali k= | ||
√2 |
4π | 4 | 1 | |||
= | = | =k2 | |||
1024π | 1024 | 256 |
1 | ||
k= | ||
16 |
1 | ||
K1∼K2 w skali k= | ||
16 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |