geo analityczna
xyz: | | 1 | | 3 | |
Prosze o pomoc w obliczeniu: −5=2 |
| + |
| |
| | 2 | | 4 | |
Strasznie sie placze i obliczyc nie moge
27 maj 14:02
J:
| | 1 | | 5 | |
2 |
| = |
| ... i wspólny mianownik |
| | 2 | | 2 | |
27 maj 14:04
xyz: Mam podac wzor funkcji, ktorej wykres jest prostopadly do wykresu funkkcji f..
Dalej mam problem z obliczeniem
27 maj 14:08
J:
a jaka jest funkcja f ?
27 maj 14:10
xyz: Wiem, ze podstawilam dobrze. Prosze tylko o pomoc przy obliczeniu. Zaraz lekcja sie konczy a
pisze sprawdzian.
27 maj 14:11
J:
tu cię boli...ale to co napisałaś/eś to jest równanie , do tego sprzeczne
27 maj 14:14
xyz: podstawilam pod wzor y=ax+b
27 maj 14:15
J: napisz prostą wyjściową
27 maj 14:17
Przemysław: Ale jak, teraz piszesz sprawdzian? To się nie godzi...
27 maj 14:18
27 maj 14:21