1 | ||
B = ( xo, | xo − 1) | |
3 |
7 | ||
a = | ||
8 |
7 | ||
y = | x + 4,5 / * 8 | |
8 |
|
| |||||||||||||||||||||
h = | = | |||||||||||||||||||||
√113 | √113 |
| 13 | ||||||||||||
P = 0,5*I AC I*h = 0,5*√113 * | = I | xO + 22 I = 35 | |||||||||||
√113 | 6 |
13 | 13 | ||
xo = 13 lub | xo = − 57 | ||
6 | 6 |
− 342 | 4 | |||
xo = 6 lub xo = | = − 26 | |||
13 | 13 |
10 | ||
yo = 1 lub yo = −9 | ||
13 |
4 | 10 | |||
B = ( 6, 1) lub B = ( −26 | , − 9 | ) | ||
13 | 13 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |