matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz wartość parametru, m dla której
nanan:
Wyznacz wartość parametru, m dla której...
http://zapodaj.net/images/10dcbe3484832.jpg
Poradziłby ktoś jak najszybszy i najsprawniejszy sposób na wykonanie tego?
25 maj 00:28
rolski:
Link nie działa − odśwież.
25 maj 12:40
J:
działa ... u = [1,3] , v = [−4,2] , w = [−5,6]
25 maj 12:45