Ważne proszę was o pomoc w rozwiązniu
Karim: | | 2 | |
1Narysuj wykres funkcji; y= |
| +2 |
| | x − 4 | |
a)podaj wzory asymptot funkcji
b)Oblicz miejsca zerowe tej funkcji
19 maj 21:15
Metis: | | 2 | | 2 | |
a)Wykres y= |
| +2 otrzymujemy przez przesunięcie y= |
| o wektor [4,2] |
| | x−4 | | x | |
Asymptota pozioma y = 2
Asymptotę pionowa x = 4
| | 2 | |
f(x)=0 ⇔ |
| +2=0 − rozwiąż. |
| | x−4 | |
19 maj 21:29
Karim: narysuje ktoś ten wykres proszę was o to
19 maj 22:09
Karim: ?
19 maj 22:12
Karim: ?
19 maj 22:14
Karim: ?
19 maj 22:14
Karim: ?
19 maj 22:14
Karim: ?
19 maj 22:14
5-latek:

Masz ten wykres
19 maj 23:19