matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
limes
mm4:
oblicz granice lim (
n
n+1
)
4n
n→∞ prosze o pomoc
4 gru 22:46
Eta:
n
n+1
= (
)
−1
= ( 1+
1
n
)
−1
n+1
n
to lim (1+
1
n
)
−4n
= e
−4
4 gru 23:14
mm4:
dzieki
4 gru 23:17
Eta:
4 gru 23:22