matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jaka jest dziedzina i zbiór wartości mantysy?
@a:
Jaka jest dziedzina i zbiór wartości mantysy? f(x)=x−[x] D=? ZW=? OY:(?,?) Miejsce zerowe x=?
18 maj 19:46
Mila:
https://matematykaszkolna.pl/strona/980.html
18 maj 20:10