matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz n
mikel396:
log2=nlog1,06 jak obliczyc n ?
17 maj 21:42
nata:
log2=log1,06
n
2=1,06
n
log
1
,
0
6
2=n
17 maj 21:49
Eta:
log2=0,3010 , log1,06=0,02531
log2
n=
≈ 12
log1,06
17 maj 22:02