potrzebne do skończenia zadania
Daniel: ile to jest
14 maj 21:10
Przemysław: O ile się nie pomyliłem
14 maj 21:12
Przemysław: tam mialo być:
14 maj 21:12
J:
| | 5*515 −3*515 | | 2*515 | | 2 | |
= |
| = |
| = |
| |
| | 510*56 | | 516 | | 5 | |
14 maj 21:15
Przemysław: No tak, racja − przepraszam za wprowadzanie zamętu.
14 maj 21:16
Daniel: teraz nie wiem czy nauczycielka sie pomylił czy kto..

bo podała mi wynik ze ma byc 50
14 maj 21:19
J:
sprawdź, czy dobrze przepisałeś treść
14 maj 21:21
Daniel: jest dobrze 4 razy teraz sprawdziłem
14 maj 21:26
J:
to poproś nauczycielkę, aby Ci wytłumaczyła jak jej wyszedł wynik 50 ...
potem podziel się z nami tym sposobem
14 maj 21:27
Daniel: ok, jutro napisze
14 maj 21:29
J:
czekam z niecierpliwością..
14 maj 21:29
Benio: | | 5−3 | |
515 się skróci z 516 i będzie |
| |
| | 5 | |
14 maj 21:31
Daniel: | | 2 | |
Jednak nauczycielka popelnila błąd, ma byc |
| |
| | 5 | |
15 maj 22:13