matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rówanenie symetralnej
lola:
Napisz równanie symetralnej odcinka o końcach A =(−4,−5) i B = (8,1) odpowiedź powinna wyjść y=−2x+2
13 maj 22:24
dero2005:
wzór (2x − Ax − Bx)(Ax − Bx) + (2y − Ay − By)(Ay − By) = 0
13 maj 22:28