matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;p z góry dziękuje
skina:
powierzchnią boczną stożka jest półkole o promieniu 7dm. promień podstawy stożka jest równy a 3,5 dm b 7dm c 14 dm d 21dm
13 maj 22:01
Eta:
R=l=7 dm 2πr= πR ⇒ 2r=7 ⇒ r=.........
13 maj 22:06
aga:
7 maj 16:51