13 maj 10:02
Lukas:
Hugo ma być doktorem to sam musi takie banały liczyć

NO chyba że chce być ginekologiem
13 maj 11:23
13 maj 11:42
Qulka: varX=0,0018•7=0,0126
σ2=0,0016
ϰ2emp= 7,875
ϰ2kr= 1,689869181
odrzucamy
13 maj 11:51
daras: to forum zeszło na psy

pyt: http

uvyyct.sru.pl
odp.: http

vyc.nie.sru.pl
13 maj 11:54
Qulka: w odpowiedzi ma wzorki z książki

tutejszy edytor nie oddaje pełnej gamy potrzebnych
robaczków
13 maj 12:10
Qulka: poza tym świat się zmienia

10 lat temu nie było aparatów w telefonach i trzeba było używać
metod bardziej opisowych
13 maj 12:11
daras: i dlatego to forum jest do bani
13 maj 12:23
Hugo: Qulko uczylem sie twoich zadan cos sie powtorzylo dziekuje ci bardzo

dobrze poszlo
13 maj 13:49