kobis: czy naprawde nikt nie pomaga na tym forum? zadnej wskazówki? przeciez nie prosze o calkowite
rozwiązanie
Prooosze was
11 maj 16:53
kobis: up.
11 maj 16:58
kobis: up...
11 maj 17:18
kobis:
Ph={(x,y): f(x,y)=h}
dla h=0 : Ph=∅
5
dla h≠0: Ph={(x,y): x2+y2+1=
}
h
czyli dla h=1/2 Ph={(x,y): x2+y2+1=10}
dla h=1 Ph={(x,y): x2+y2+1=5}
dla h=5 Ph={(x,y): x2+y2+1=1}
dla h=7 Ph={(x,y): x2+y2+1=5/7} → czyli Ph=∅
Czy to jest dobrze? znalazlem jakis przykład w internecie i sie na nim wzorowałem wiec proszę
teraz o sprawdzenie.