matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiążcie
dzesika:
napisz równanie prostej przechodzącej przez punkt A=(−3,−4) B=(2,−1)
10 maj 11:23
dero2005:
y
B
−y
A
y =
(x − x
A
) + y
A
x
B
−x
A
10 maj 11:31
Zenon :
Sam zacznij
10 maj 11:31