matematykaszkolna.pl
matura rozszerzona LuC. : Witam wszystkich, mam taką sytuację: Pisałem w piątek maturę rozszerzoną z matematyki i przyznam niestety, że nie jestem zadowolony. Jestem osobą dobrą z matematyki. Z matury podstawowej będzie 100% emotka. Niestety przed rozszerzeniem stres mnie osłabił. Będzie około 35%emotka Moje pytanie brzmi następująco: Czy jeśli zdam maturę z przedmiotów obowiązkowych. To czy będę mógł poprawić wynik z matematyki rozszerzonej w sierpniu ? Czy będę musiał czekać od przyszłego roku ? Dodam że zdawałem maturę dla technikum.
10 maj 09:33
5-latek: Nie znam, odpowiedzi na to pytanie Ale dlaczego nie zapytasz o to u siebie w szkole ? Przeciez tam dostaniesz najpelniejsza odpowiedz . A Pani sekretarka jeszcze się bardzo z tego powodu ucieszy ze może pomoc
10 maj 10:36
LuC. : wiem ale myślałem, że ktoś tutaj będzie wiedział
10 maj 11:09
Kacper: Matematyki rozszerzonej nie ma w sierpniu. W sierpniu są poprawki, gdy nie zdasz matury z 1 przedmiotu. W twoim wypadku dopiero za rok.
10 maj 11:11
LuC. : w sierpniu 2010 i 2013 taka matura była... bo widzę po arkuszach.
10 maj 12:56
vaultboy: "LuC. : w sierpniu 2010 i 2013 taka matura była... bo widzę po arkuszach." Niestety następna taka matura będzie dopiero w 2016, czyli się w tym roku nie załapiesz A tak na poważnie to zapytaj o coś takiego w twojej szkole.
10 maj 14:39
prosta: matura rozszerzona 2013: Napisałem do CKE i dostałem odpowiedź. To jest matura rozszerzona z sierpnia 2013 r. dla osób, które zdawały do 2009 r. matematykę jako przedmiot obowiązkowy.
10 maj 20:57